Geboortekaartjes

Sfeerfoto van Esther die tekent

Naast illustraties op maat maak ik ook geboortekaartjes in opdracht! Ik vind het heel leuk om dit speciale moment in jullie leven nog wat leuker te maken met een ontwerp wat helemaal bij jullie past.

Hoe werkt het?

Voor het maken van een persoonlijk ontwerp afgestemd op jullie wensen reken ik €175. Hierbij ontvang je drie schetsen om uit te kiezen. Daar mag je natuurlijk nog dingen aan wijzigen. Mochten jullie nog meer schetsen willen dan is dat mogelijk in overleg.

Je kan er ook voor kiezen om een bestaande illustratie uit mijn webshop tot geboortekaartje te laten maken. In dat geval liggen de ontwerpkosten wat lager.

Als de schets akkoord is ga ik aan de slag met het uitwerken naar een mooie illustratie. Als die helemaal akkoord is kan ik ze ook meteen voor jullie laten afdrukken als jullie dat willen. De kosten daarvan zijn ongeveer €100 voor een oplage van 75 - afhankelijk van papiersoort en afwerking.

Wil je meer informatie over een geboortekaartje voor jullie kleintje? Mail me gerust je vragen, ik denk graag met jullie mee.

Hieronder een greep uit de geboortekaartjes die ik eerder heb geïllustreerd.

Allerlei geboortekaartjes die ik getekend heb