PortfolioLiveLoveLose

LiveLoveLose

De site van LiveLoveLose

2016

Soms zeggen mensen wel eens tegen mij ‘Wat heb jij een geluk dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken.’ Maar eigenlijk weet ik dat ik helemaal niet zoveel geluk heb gehad. Ik moet ervoor werken, elke dag opnieuw weer. Waar ik normaal naar een baas zou gaan, daar zou werken en naar huis zou gaan zit ik nu in mijn eigen huis aan tafel te tekenen en moet ik mezelf keer op keer motiveren dat ik het kan. Niet alleen tekenen maar ook het ondernemen en alles wat daarbij komt kijken.

Soms heb ik periodes dat het niet lukt dan weet ik niet zo goed waar ik nieuwe impulsen vandaan moet halen en besluit ik het over een andere boeg te gooien. Misschien had ik wel zo’n dag toen ik besloot naar een netwerk koffie te gaan. Het was de eerste keer dat ik zoiets ging doen het was een druilerige dag en eigenlijk had ik al spijt toen ik een voet buiten zette.

Ik was zenuwachtig en besloot als ik misselijk werd dat ik terug naar huis mocht. Eenmaal aangekomen op de netwerkkoffie was het eigenlijk heel erg leuk (moest ik wel bekennen) Iedereen was aardig, open en geïnteresseerd. Ik voelde me alleen wat opgelaten want wat had iedereen al mooie bedrijven en goede opdrachten! Waarin ik me al wat klein voelde, voelde ik me misschien toen nog kleiner. Toen was daar een vrouw die naar me wees en zei “Met jou moet ik spreken!” Ik was gerustgesteld er wilde iemand met me praten.

Ironisch genoeg heb ik de hele bijeenkomst niet met deze vrouw gesproken want het ging allemaal vanzelf, ik rolde van het ene in het andere gesprek en voor ik het wist was de bijeenkomst voorbij. Later kreeg ik een bericht van Ellen Dreezens, die ook aanwezig was, en ze wilde wat met me drinken.

Toen we wat gingen drinken bleek dat Ellen en ik onuitgesproken hetzelfde dachten over plaatjes, kleuren, vormen, frutsels en tekeningen en alles wat het gewone leuker of bijzonder maakt. Ik leerde die dag een heel leuk mens kennen. Ellen Dreezens is werkzaam als coach waarbij zij mensen helpt met bewustwording van rouw maar ook van het geluk in het leven.

Na meerdere koppen koffie en thee benaderde Ellen mij voor haar bedrijf Livelovelose. Haar website en verhaal als coach was helemaal duidelijk maar ze zocht daar nog passende beelden bij. Ze vroeg mij voor haar website illustraties te maken tevens sturend naar huisstijl toe te werken. Daar werd ik natuurlijk blij van! Ik kon illustraties maken voor iemand die houdt van details, kleuren en het kleine geluk. Je kunt alle tekeningen die ik heb gemaakt bekijken op de website van LiveLoveLose.

‹ Terug naar het overzicht

Een tekening voor LiveLoveLose
Een tekening voor LiveLoveLose
Een tekening voor LiveLoveLose